top of page

Qi Gong (Chi Kung)

Dimarts i Dijous de 10:00 H a 11:30 H

A vegades veiem a un nen petit retorçar, botar, gesticular ... sense cap motiu aparent, però, el seu cos li fa moure amb l'energia d'una emoció concreta i transitòria sense necessitat que hi hagi cap repressió en la seva expressió corporal, gràcies al fet que encara no coneix tabús.

Quan ens fem grans, no obrim braços i mans mirant al cel amb un somriure quan estem contents, o donem trepitjades a terra quan estem enfadats o ens acurrucamos en una cantonada en públic quan estem tristos ... Aquests actes ajudarien a regular l'exaltació de les nostres emocions, i causa de ser reprimides, es projecten cap a l'interior del cos, causant danys a llarg termini en el cor, el fetge o el pulmó respectivament, en els exemples que hem donat.

El QiGong s'ha dedicat a que els nostres moviments naturals siguin més refinats i elaborats per aconseguir major eficàcia en l'equilibri de la nostra energia emocional, la qual està íntimament relacionada amb l'energia biològica. Aquesta última, ens permetrà conservar l'harmonia que el nostre cos necessita en el seu sistema immunològic, orgànic i neurològic.

Per això, el QiGong es considera una de les disciplines holístiques per excel·lència dins de la medicina xinesa gràcies als seus espectaculars efectes a nivell físic, mental i espiritual. Actualment s'utilitza terapèuticament en molts hospitals de la Xina, Indonèsia o Austràlia.

  • Wix Facebook page
bottom of page