top of page

Massatge

Laia Rus

A fi d'assegurar una satisfactòria prestació d'aquest servei es prega, en la mida del possible, sol·licitar cita amb antelació.

Massatge profund | Massatge de cos sencer + Reiki

Aquest massatge es centra en relaxar els músculs de tot el cos i en activar la circulació sanguínia i limfàtica mitjançant diversos i alternats moviments amb les mans i els avantbraços.

Combina digito-pressió, reflexologia, quiromassatge i moviments neurosedants.

S'inicia el recorregut pels peus i finalitza al cap explorant totes les parts del cos.

Per acabar es realitza un massatge sensitiu a la cara aplicant a la vegada la tècnica energètica i alternativa Reiki, que tracta d'aconseguir l'equilibri energètic a través de la imposició de les mans, canalitzant l'energia vital universal.


 

Neurosedant | Relaxació

El massatge neurosedant és una teràpia oberta a la creativitat terapèutica, ja que permet combinar diferents tècniques dins del seu protocol.
És una senzilla tècnica de relaxació i harmonia que actua tant sobre el cos físic com l'energètic.

El seu objectiu principal és relaxar el sistema nerviós, proporcionant aquesta sensació de pau i d'equilibri.

Més enllà d'un simple massatge antiestrès, evitant moviments dolorosos o violents, amb maniobres suaus i llargues, al llarg de tot el cos, de manera global, es produeixen efectes sedants, que superen el nivell físic, la finalitat és una profunda relaxació mental on el pacient pugui sentir la seva persona en tota la seva totalitat en una presa de consciència corporal a través del tacte.

El massatge neurosedant millora la circulació sanguínia, la digestió, la respiració i, a més, com la majoria de massatges, calma el sistema nerviós i relaxa el sistema muscular,

Aquest massatge està indicat per a situacions d'estrès, insomni, irritabilitat, nerviosisme, depressió, per augmentar el to muscular, en esportistes per disminuir el to muscular i relaxar el sistema nerviós després d'una competició, en embarassades per disminuir els canvis emocionals ....

A través del massatge, no només s'actua sobre les funcions físiques, relaxant i distenent la musculatura, sinó que la seva influència es nota sobre la ment de la persona que rep el tractament reduint el seu nivell d'estrès i ansietat.


 

Reflexoteràpia | Massatge de peus, mans i cara

Massatge terapèutic que està basat en la medicina tradicional xinesa.

Aquesta tècnica permet descobrir el cos a través de pressions en les peus, les mans i la cara.

Té molts beneficis com: reduir la tensió, alleujar els possibles trastorns de salut, millorar la circulació, eliminar toxines i ajudar a recuperar l'estat natural de salut i benestar.

A la planta dels peus, mans i cara es dibuixa el mapa de tot organisme. Només cal pressionar el lloc correcte per desbloquejar l'energia continguda en un òrgan concret.

Tracta la ment i esperit: els peus estan íntimament connectats amb les emocions. 

Massatge Gestàltic | Teràpia emocional

El Massatge gestàltic és una forma de treball corporal amb arrel en la Teràpia Gestalt.

Es caracteritza per una combinació de moviments curts englobats en moviments llargs, fluids i integradors que emboliquen tot el cos.

Tot i que la relaxació és un dels efectes del massatge, l'objectiu principal del massatge gestàltic és l'increment de la consciència corporal a través del contacte conscient, respiració i presència.

A causa d'aquesta forma de treball es poden donar situacions emocionals com angoixa, alegria, tristesa, plors que necessitaran d'un professional amb formació en teràpia Gestalt per sostenir i acompanyar la persona.

Aquest massatge està especialment indicat en períodes difícils de ruptura o dol, per lluitar contra l'estrès, la fatiga, diverses somatitzacions o estats depressius, i és molt recomanable per a persones que visquin malament amb els seus cossos, entre d'altres.

Ajuda també als que van patir de falta de contacte i afecte maternal (conscient o no), reduint les seqüeles d'aquesta falta emocional. 

Quiromassatge | Descontracturant muscular

El Quiromassatge s'aplica mitjançant un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to.

Es basa en la utilització de friccions, pressions, percussions o estiraments; depenent del problema a tractar i de la tècnica utilitzada.

El Quiromassatge ajuda a treballar sobre les tensions musculars, a desbloquejar línies energètiques (Meridians d'Acupuntura) i articulacions; millora el drenatge de fluids (limfa, sang) i optimitza el funcionament dels òrgans.

Tot això proporciona un efecte equilibrant (relaxant o tonificant).Massatge TNDR | Psiconeuroemoción

Aquest massatge es centra en l'exploració dels punts TNDR del cos (bloquejos energètics) i els treballa de forma concreta amb el ojetivo de desfer-los.

Cada bloqueig està relacionat amb un conflicte psicològic i / o emocional.


 

  • Wix Facebook page
bottom of page