top of page

Ioga

A les sessions de SoloYOGA es practica un dels més complets sistemes de Ioga. El Hatha Vinyasa Ioga proposa un repte físic i mental que demana un continu esforç de concentració per mantenir cada postura o Asana i la transició entre elles o Vinyasa.

 

L'objectiu del Ioga és bloquejar, de manera natural, les fluctuacions de la ment a través de moviments dinàmics coordinats amb la respiració. Per arribar a un estat d'equilibri i harmonia física i mental, es requereix d'una dedicació i tenacitat difícil de mantenir en aquesta societat. En aquest context, SoloYOGA ofereix una manera única i simple amb la qual qualsevol pot realitzar progressos ràpidament.

En una hora i mitja de durada, cada sessió de SoloYOGA implica la tonificació de la columna vertebral en tot el seu rang possible de moviments, així com de tots els músculs del cos. Les sessions acaben amb l'alliberament de totes les tensions acumulades mitjançant una relaxació completa guiada.

Manuel i Daniel -un Doctor en Ciències de la Salut i de la Vida per la Universitat Pompeu Fabra i l'altre llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona- practiquen Ashtanga Vinyasa Ioga des de fa més de deu anys i la seva formació com a instructors de Hatha i Hatha Vinyasa Ioga comença amb una estada de dos anys a l'Índia. A Rishikesh van ser alumnes de Swami Achintyananda. A Munger, Bihar, es van certificar per la Bihar School of Yoga després d'haver superat el seu curs residencial en Estudis ioguics i adquirir sobrada formació en Asana, Mudra, bhanda, Pranayama, Kriya i filosofia referent al Ioga. Es van certificar com a professors de Hatha i Hatha Vinyasa Ioga sota la tutela de Vijay Amar, Universal Yoga Training Center, McLeod Ganj, Dharamsala.

 

 

Recentment han realitzat una estada de dos mesos a Mysore, Índia, on van rebre els ensenyaments en Ashtanga Vinyasa Ioga, Pranayama i Mudra de la saga de Sri Krishnamacharya i transmeses de la mà del seu deixeble directe BNS Iyengar. A part de les experiències esmentades, també han realitzat dos recessos de meditació Vipassana en el Tam Wua Forest Monastery, Mae Hong Son, Tailàndia; al Centre de Meditació Vipassana, Dharamsala, Índia i, recentment, una estància d'un mes a l'Ashram de Bhagavan Sri Ramana Maharashi, Thiruvannamalai, Índia.

justyogabcn@gmail.com

Facebook: SoloYoga JustYoga

653 09 57 14

645 54 16 51

  • Wix Facebook page
bottom of page