top of page

Benvinguts al Blog de Karuna Do · Bienvenidos al Blog de Karuna Do


Hola a tots/es,


Amb l'inici de la nova temporada i com a part de les novetats que us portem per aquest període 2015 - 2016, donem inici al Blog de Karuna Do.

Aquí trobareu setmanalment un article escrit per una de les persones que desenvolupa la seva activitat en aquest centre. L'escrit serà obra d'un professional de la salut diferent cada setmana, de manera que us trobareu diferents idees, punts de vista, enfocaments i interessos reflectits en aquest espai.


A partir del dia 8 de febrer i tots els dimarts, actualitzarem aquest blog amb un nou article destinat a proporcionar informació útil, ajuda i enlluernament a tots els que estigueu disposats a llegirnos. Per la nostra part, mirarem de trobar els temes i idees que més interessants puguin resultar. En cas de que a algú de vosaltres li interessi coneixer la nostra opinió sobre un tema concret, us emplacem a que ens ho feu saber i mirarem de satisfer les peticions a les que poguem fer front.


Us esperem a partir del proper dimarts en aquesta mateixa adreça.

Fins aviat!!Hola a Todos/as


Con el inicio de la nueva temporada y como parte de las novedades que os traemos para este periodo 2015 - 2016, damos inicio al Blog de Karuna Do. Aquí encontrareis semanalmente un artículo escrito por una de las personas que desarrolla su actividad en este centro. El escrito será obra de un profesional de la salud diferente cada semana, por lo que encontrareis diferentes ideas, puntos de vista, enfoques e intereses reflejados en este espacio. A partir del día 8 de febrero y todos los martes, actualizaremos este blog con un nuevo artículo destinado a proporcionar información útil, ayuda y luz a todos los que esteis dispuestos a leernos. Por nuestra parte, trataremos de encontrar los temas e ideas que más interesantes puedan resultar. En caso de que a alguno de vosotros le interese conocer nuestra opinión sobre un tema concreto, os emplazamos a que nos lo hagais saber y trataremos de satisfacer las peticiones a las que podamos hacer frente. Os esperamos a partir del próximo martes en esta misma dirección. Hasta pronto !!Darrera Entrada
Entrades Recents
Arxiu Històric
Etiquetes
No tags yet.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Wix Facebook page
bottom of page